Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A motoros elrablójába zúg bele a lány az új Rázós Könyvben

A Rázós Könyveket sokan a szívünkbe zártuk, hiszen bátran nyúlnak a keményebb témákhoz is. A kiadó pedig szerencsére egy újabb Rázós könyvet hozott el nekünk!

A Kilenc perc hősnőjét 15 éves korábanelrabolta egy motoros banda, a lány pedig lassan kezd érezni valamit az egyik motoros iránt… Még több infó a fülszövegből.

Kétségkívül érdekesnek tűnik, ha lesz rá időm, mindenképpen elolvasom. Íme, a fülszöveg és az eredeti borító, a megjelenés ősszel esedékes.

Beth Flynn – Kilenc perc

Az akkor tizenöt éves Ginny Lemont 1975. május 15-én elrabolják egy bolt elől Fort Lauderdale-ben. Az elkövető az egyik legbrutálisabb dél-floridai motoros banda tagja.

Ginny élete ekkor örökre megváltozik. Új nevet kap, új identitást és egy új életet az Everglades mocsár szélén – egy ijesztő, durva és erőszakos világban, ahol mindenkinek álneve van, a hűség pedig a túlélés kulcsa.

Az egésznek pedig Grizz áll a középpontjában: termetes, sötéten jóképű és ijesztő férfi, aki Ginnyvel valahogy mégis olyan gyengéd, hiszen ő élete egyetlen igaz szerelme.

Így kezdődik az érzelmi megszállottságról és a manipulációról szóló mese, amiben egy környezetéből kiszakított lány kénytelen az egyetlen emberre támaszkodni, akitől figyelmet, szeretetet és gondoskodást kaphat. A fogva tartójára. Ginny okos és intelligens, de még csak tinédzser. Nehezen alkalmazkodik az új életéhez, eleinte küzd ellene. Aztán belenyugszik a feltételekbe.

Vajon megmentik? Vagy elmenekül? Kiszabadul élve, ha egyáltalán kiszabadul valahogy?