Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ó, ne! [SPOILER] egy Vámpírnaplók-szereplő a The Originalsban!

* Figyelem! A teljes cikk spoileres! Csak akkor olvasd el, ha ez téged nem zavar. Nem szeretném ám elrontani senki szórakozását 🙂 *

A Vámpírnaplókban ha meghalt egy karakter csak legyintettünk. Úgyis feltámad! De a The Originals ebből a szempontból (is) sokkal érettebb sorozat. Itt a halálnak ugyanis súlya van, és már több főszereplő is elhunyt – gondoljunk csak Camira. Most egy újabb szereplőtől búcsúzunk.

A fent beágyazott videó éppen azt mutatja meg, hogy a karakterek miként vélekednek az adott szereplő haláláról. Most tényleg egy fontos szereplő távozik a sorozatból! Nekem is nagy kedvencem lett, úgy sajnálom a távozását.

Na nem húzom az időt: Haley halt meg, akit anno még lázadó tiniként ismertünk meg a Vámpírnaplókban. Klausszal is összejöttek egy aktus erejéig, és így született meg Hope, aki most már tizenéves.

Hope még az évad elején tűnt el, és úgy tűnik, hiába volt rafinált és erős, most legyőzőre akadt. A halála azért is durva, mert ő tényleg minden szereplővel fontos kapcsolatban állt. Hope alakítója pedig a fenti videóban el is árulja, hogy a lányt megviselte az anyja halála. Csaknem áll át emiatt Hope a sötét oldalra? Tudjátok, mint Willow a Buffy, a vámpírok rémében, miután meghalt a barátnője. Kíváncsian várom mi lesz még itt!