Home Hírek Itt a vége – Elkaszálták a Shadowhunterst!

Itt a vége – Elkaszálták a Shadowhunterst!

Szomorú hírre ébredtünk ma: a FreeForm bejelentette, hogy az eredetileg augusztusban érkező harmadik évad második fele lesz az utolsó. Öröm az ürömben, hogy +2 részt berendeltek, hogy le tudják zárni a sorozatot. Így összesen 12 rész van még hátra.

A döntés okai elég összetettek. A FreeForm nyilatkozata arra enged következtetni, hogy nem tudtak megegyezni a sorozatot gyártó Constantinnal a továbbiakról. Illetve, a Netflix is adta a sorozatot, és ők sem mentették végül meg.

A kasza sajnos valahol jogos, hiszen a Shadowhunters a Freeform egyik legkevésbé nézett sorozata. Az utolsó rész 0.14-es 18-49-es demóval, és 310 ezres nézettséggel nagyon nem meggyőző. Pláne, hogy a Siren című újoncuk majdnem dupla ekkora adatokat produkált. A Shadowhunters viszont nem olcsó, köszönhetően a speciális effekteknek és a forgatási helyszíneknek.

A sorozat utolsó részeit épp most veszik fel, Párizsban is forgatnak. Még pont lesz idejük arra, hogy az extrán berendelt két részt leforgassák. A záró epizódok 2019 tavaszán kerülnek adásba.

A hír engem eléggé sokkolt, azt hittem a Netflix szerződés miatt a gyenge nézettség dacára is biztonságban van a sorozat. Hamarosan bővebben is kifejtem, hogy mit érzek a kasza miatt.