Home Hírek Új főszereplővel érkezik a negyedik Amerika Kapitány film a Marveltől!

Új főszereplővel érkezik a negyedik Amerika Kapitány film a Marveltől!

A Sólyom és a Tél katonája sikere után annyira nem meglepő a hír, mindenesetre kiderült, hogy érkezik a negyedik Amerika Kapitány film, és már a főszereplője is megvan. Nyilván új kell, emlékezzünk csak a Végjáték történéseire.

Ha nem láttad A Sólyom és a Tél katonáját, ne olvass tovább, mert spoilerekkel fogsz találkozni!

A sorozat egész évada arról szólt tulajdonképpen, hogy ki lehet méltó a pajzsra, ki viheti tovább Steve örökségét, mint Amerika Kapitány. A sorozat végül megadta a választ: A Sólyom lett az új Amerika Kapitány.

Ma pedig bejelentették, hogy a Marvel már meg is állapodott Anthony Mackie-vel, ő lesz a negyedik Amerika Kapitány film főszereplője. Sőt, a sorozat kreátorai készítik majd el a filmet is, így vélhetően hasonló minőségre készülhetünk.

Arról még nincs hír, hogy Mackie-n kívül ki fog feltűnni a filmben. Adná magát Sebastian Stan szereplése, remélem Emily VanCamp sem marad ki.

Kíváncsian várom a friss híreket, mindenesetre meg kell mondjam, Anthony Mackie karaktere nekem abszolút nem volt emlékezetes a korábbi filmekben, és a sorozat se éppen miatta volt érdekes, így kicsit kétkedve fogadom az új filmet. Nyilván bízom a Marvelben, és Mackie is jó színész, csak olyan történetszálakat kéne neki írni, ami nem csak fontos (egyenlőség, bőrszín kérdése), hanem jól is van kivitelezve. És ez hiányzott nagyon A Sólyom és a Tél katonája sorozatból nekem.

Egy rajongó már posztert is készített, elég menő lett! Premier dátum egyelőre nincs.

Ez csak rajongói poszter, de annak nagyon menő!