Home Hírek Te mennyire vagy elfogadó? – Itt a Csodácska magyar feliratos előzetese

Te mennyire vagy elfogadó? – Itt a Csodácska magyar feliratos előzetese

Az utóbbi évek egyik legfontosabb gyerekkönye, a Csodácska végre filmes feldolgozást kapott. R.J. Palacio itthon is megjelent műve csodás üzenetet ad át a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt, elsősorban az elfogadásról.

A történet középpontjában a kis Agguie áll, aki születési rendellenességgel született, és megannyi műtét után sem úgy néz ki, mint egy átlagos gyerek. Az alapvetően vidám és jó természetű kisfiú életében először megy iskolába, ahol nagy kihívás vár rá – és valljuk be, a társaira is. A könyvről a véleményem itt olvashatjátok el.

Az adaptáció főszerepében A Szobával taroló Jacob Tremblay, a szüleit pedig Julia Roberts és Owen Wilson alakítja. A trailerből nagyon úgy tűnik, hogy az alkotók tisztelték az alapanyagot, és a lehető legjobban, legszebben nyúltak hozzá a megfilmesítéséhez. Amit eddig láttunk belőle, szerintem nagyon meggyőző, bízom benne, hogy a film sem okoz majd csalódást.

Az amerikai premierre 2017. november 17-én kerül sor, bízzunk benne, hogy a hazaira sem kell sokat várni. Addig is csak ajánlani tudom mindenkinek a könyv elolvasását.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva beszerezheted a regényt! *