Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Bella Thorne összekapott a Pretty Little Liars alkotójával?

Újabb könyvsorozaton alapuló tv-sorozatot kaszálnak el? A hírek szerint nem állnak jól a Famous in Love dolgai. A FreeFormon ugyanis minimális nézettséget produkált a második évad is…

A sorozat mentsvára a Hulu lehet, a streaming szolgáltató, ami eddig fizetett a FreeFormnak, hogy felkerülhessenek a platformjukra a részek. Viszont a kiadások miatt a FreeForm több pénzt akar kérni a Hulutól, amit meg az nem akar megadni, így máris felmerültek a pletykák a sorozat kaszájáról.

De más dolgokról is suttognak: hogy a sorozatot kreáló, és a Pretty Little Liars készítőjeként is ismert I. Marlene King rossz viszont ápol Bella Thorne-nal, aki a Famous in Love főszereplője. Forgatáson történő díváskodásról beszélnek, illetve a pletykák szerint Marlene nehezményezi, hog Bella nem promotálta eléggé a sorozatot. Mindezt King gyorsan cáfolta Twitteren: „Mindig is barátságos és profi munkakapcsolat volt köztünk” – írta, csak ez inkább tűnik PR magyarázatnak, mint őszinte reakciónak. Az igazság meg szerintem örökre titok marad.

A Famous in Love rajongóinak jó hír, hogy még végleges döntés nem született, van még némi remény a harmadik évadra. Addig is, ha valaki elkezdené: egy olyan lány itt a főhős, aki egy Twilight-szerű filmben kap főszerepet, és miként változik meg az élete a hírnév hatására.