Home Hírek Már tudjuk, hogy ki alakítja "Harry Stylest" az After könyvadaptációban

Már tudjuk, hogy ki alakítja "Harry Stylest" az After könyvadaptációban

Anna Todd sikersztorija szinte regénybe illően tökéletes. Az írónő One Direction rajongóként a Wattpadra írt egy fanficet, ami akkora siker lett, hogy nemcsak megjelent regényként, hanem a filmes jogok is elkeltek. Az Afterről van ám szó!

A film kapcsán viszont sokáig nagy volt a csend, de most már végre megtalálták a főszereplőket. Eredetileg a sztori férfi főhősét Harry Styles-ról mintázta az írónő, belőle lett aztán Hardin Scott. A rajongók nagy része Daniel Sharmant, a Teen Wolf sztárját szerette volna a szerepben látni, még a színész is posztolt erről.

Hardik szerepét végül a még szinte ismeretlen Hero Fiennes-Tiffin kapta, aki korábban Voldemort fiatalkori énjét alakította a Harry Potter filmekben. A női hősnőt, Tessa Youngot Julia Goldani Telles alakíthatja. Neki én örülök, a Bunheads sorozatban imádtam.

A rajongók elég vegyesen fogadták a választásokat, és hát, mint általában, a férfi színésznél volt több a negatív felhang. Mindenesetre én kíváncsi leszek, a lényeg úgyis az lesz, hogy működik-e a kémia a főhősök között. A film bemutatójának az időpontjáról még nincs hír sajnos.

De hogy a történetről is meséljek: Tessa egy rendes lány, aki egy rendes fiúval jár. Aztán megismeri Hardint, a tetovált rosszfiút, aki mogorva, ellenséges vele. A lányt magával ragadja Hardin, és beleszeret, ezzel pedig elkezdődik a kálvária… A könyvsorozatból négy rész itthon is megjelent a Gabo Kiadó gondozásában, ide kattintva be is szerezhető.

Fotókredit: http://regakonyvesgondolatai.blogspot.hu/2016/01/miutan-sorozat.html