Home Hírek Netflix film készül a Jók és rosszak iskolájából!

Netflix film készül a Jók és rosszak iskolájából!

A Netflixnek egy újabb könyvadaptációt köszönhetünk, érkezik ugyanis a Jók és rosszak iskolája első részének az adaptációja!

A hírt a könyvek írója is megerősítette Instagramon (lásd a videót), sőt, elárulta azt is, hogy ő már látta a forgatókönyvet és nagyon izgatott, ráadásul elégedett, úgy érzi, nekünk is tetszeni fog a film.

Premier dátum még nincs, de azt már tudjuk, hogy a filmet Paul Feig rendezi , akinek többek között a Koszorúslányokat és a női Szellemírtók filmet köszönhetjük.

Soman Chainani – Jók ​és Rosszak Iskolája

Sophie és Agatha jó barátnők; a következő tanévben felfedezik, hová kerül minden eltűnt gyerek: a Jók és Rosszak Iskolájába, ahol egyszerű fiúkból és lányokból tündérmesehősöket és gazembereket képeznek. G

avaldon legszebb lánya, Sophie egész eddigi életében titkon arról ábrándozott, hogy elrabolják, és elviszik egy elvarázsolt világba. Rózsaszín ruhákban, fess topánkákban jár. Rajong a jó cselekedetekért, ezért egészen biztos abban, hogy nagyon jó jegyeket kapna a Jók Tagozatán, és dicséretes mesekönyv-hercegnő bizonyítványa lehetne.

Agatha viszont mindig formátlan, fekete hacukákban jár, gonosz macskája van, és szinte mindenkit utál, ezért természetesnek látszik, hogy ő a Rosszak Tagozatára kerül.

Amikor azonban a két lány a Végtelen Erdőbe kerül, azt tapasztalják, hogy sorsuk a remélttel éppen ellentétesen alakul, és hamar rájönnek, hogy egy tündérmeséből a leggyorsabb kivezető út az, ha… végigélik.