Home Dream casting Álom-szereposztás a készülő The Selection – A párválasztó filmhez

Álom-szereposztás a készülő The Selection – A párválasztó filmhez

A Mielőtt megismertelek hatalmas sikere jó hatással volt a The Selection – A Párválasztó filmváltozatára is, a stúdió ugyanis felgyorsította a munkálatokat! A rendezéssel a Mielőtt megismertelekkel bizonyító Thea Sharrockot kérték fel, a film forgatókönyvét pedig Katie Lovejoy jegyzi.

A szuper hír örömére összeszedtem egy álom szereposztást, azaz ha őket választanák a szerepekre, iszonyú boldog lennék. Ez tipikusan az “álmodik a srác” esete, de néha olyan jó ábrándozni, ugye? 🙂

Íme, a listám, ami a főbb szereplőket tartalmazza. (Durva belegondolni, hogy ha minden jól megy, nemsokára már a végleges szereposztásról számolhatok be! 🙂 )

Sophie Turner

America Singer – Sophie Turner

Nem ám azért, mert a Trónok harcában ő a kedvencem, hanem mert szerintem külsőre passzolna a karakterhez. Vörös haj, magas, kecses, nem mellesleg gyönyörű, és szerintem tehetséges is. Az eddigi szerepeiben inkább a rideg lányt hozta, de ebben a videóban bizonyítja is, hogy mennyire jól állnának neki America vidámabb jelenetei is.

Hunter Parrish

Maxon Shreave – Hunter Parrish

Már több adaptáció kapcsán szóba jött a neve, de valahogy sosem kapta meg a szerepeket, pedig igazán megérdemelne már egy jó kis lehetőséget. Külsőre Maxont hasonlóképpen képzeltem el, Parrish pedig sokszor bizonyított már, ideje lenne a nagyközönség előtt is komolyabb esélyt kapnia!

Gregg Sulkin

Aspen Leger – Gregg Sulkin

Imádom a srácot, igazán tehetségesnek tartom, akire pont ráférne már egy ehhez hasonló nagy kaliberű film-saga főszerepe. A külseje is meglenne hozzá, bár emlékeim szerint Aspen szeme zöld, de semeddig sem tart felhelyezni egy kontaklencsét 😉

Chloe Grace Moretz

Marlee Tames – Chloe Grace Moretz

Nehogymár legyen egy könyvadaptáció Chloe nélkül! Viccet félretéve, odavagyok Chloe munkásságért, és ez az “Illéa kedvence” szerep annyira jól passzolna hozzá, hiszen jól tudja hozni az ártatlan és bájos figurát.

Zendaya

Celeste Newsome – Zendaya

Jól emlékszem ugye, hogy Celeste színes bőrű volt? Ha igen, ha nem, Zendaya szuperválasztás lehet, a csajnak időnként a fotósorozatokon olyan gonosz vigyora van, ami tökéletessé tehetné őt a szerepre.

Nikolaj Coster-Waldau

Clarkson király – Nikolaj Coster-Waldau

A gonosz, hatalmaskodó király szerepét szerintem zseniálisan hozná a Trónok harca sztárja, és ami a legjobb, hogy a külseje és a belőle fakadó természetes bája miatt olyan nehéz lenne őt utálni. Pedig a karakter igazán megérdemelné!

elizabeth banks

Amberly királynő – Elizabeth Banks

Kezeket fel, ki nem imádja ezt a nőt? Igen, innen is látom, hogy senki sem jelentkezett. A történetben Amberly tényleg az a hölgy, akit mindenki szeret, aki tökéletes királynői eleganciát és kedvességet hirdet. Őt tökéletesen el tudnám képzelni Amberlyként.