Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Hogy folytassam? – Jön magyarul a Három dolgot mondj szerzőjének az újdonsága

A Három dolgot mondj sikerszerzője, Julie Buxbaum újabb regénnyel tér vissza a magyar olvasókhoz, köszönhetően a Gabo Kiadónak.

A Hogy folytassam? ismét egy Young Adult sztori, ami külföldön már nagy sikert ért el. A sztori egy népszerű, és egy kevésbé népszerű fiú-lány páros közti barátságról, és az abból kialakult szerelemről szól. Íme, a részletek, és a magyar borító. Megjelenés a Könyvfesztiválra.

* Ide kattintva már most előrendelhető a könyv -20% kedvezménnyel! *

Julie Buxbaum – Hogy folytassam?

Időnként egyetlen új lehetőség elég ahhoz, hogy a világ értelmet nyerjen.

KIT: Nem tudom, miért nem Annie-hez és Violethez ültem le az ebédnél. Nincs itt senki, aki tudná, hogy mi zajlik bennem, hogy min megyek keresztül. Hogy is tudhatnák, hiszen én magam sem értem.

DAVID: Hatszázhuszonkét napja járok már ebbe a gimibe, de Kit Lowell volt az első ember, aki ebédnél odaült az asztalomhoz, szóval egész mostanáig mindig egy szál magamban ücsörögtem. Szóval meghalt az édesapád? – kérdeztem, mert nem sokkal korábban hallottam a hírt.

Amikor váratlanul barátság szövődik a viszonylag népszerű Kit Lowell és a tökéletesen elszigetelt, kiközösített David Drucker között, mindenki megdöbben. Talán Kit és David a leginkább. Kitnek tulajdonképpen tetszik David keresetlen őszintesége, amelyet furcsa módon üdítőnek érez, David pedig hálás Kit figyelméért és időnként zavarba ejtő kíváncsiságáért.

Amikor a lány arra kéri, segítsen neki felderíteni édesapja tragikus autóbalesetének körülményeit, David hatalmas lendülettel veti bele magát a feladatba, de egyikük sem látja előre, hogy fog rájönni. Túlélheti-e a barátságuk az igazságot?