Home Hírek Már magyar nyelven is elérhető a Netflix – ahová jönnek az új...

Már magyar nyelven is elérhető a Netflix – ahová jönnek az új könyvadaptációk!

Nagy nap a mai, ugyanis éjféltől elérhetővé vált a Netflix lokalizált, magyar verziója. Ez azt takarja, hogy magyar nyelven elérünk minden információt, így könnyebb az új előfizetőknek is benevezni a Netflixre.

A magyar felület nagy hátránya, hogy csak azokat a sorozatokat és filmeket listázza, amikhez van magyar felirat és/vagy szinkron a Netflixen. Ahhoz, hogy elérhető legyen a teljes, felirat mentes tartalom, a beállításoknál át kell váltani a nyelvet.

Aki viszont marad a magyar felületen, már magyarul találja meg a sorozatok – filmek címeit. A Shadowhunters magyar címe például Árnyvadászok: A végzet ereklyéi lett, A fiúknak, akiket valaha szerettem maradt, a Trinkets pedig ugyanúgy Csecsebecsék címmel fut, ahogy a hamarosan Vörös Pöttyösként érkező regényben is. A Tizenhárom okom volt címe viszont 13 okom volt-ra egyszerűsödött.

Jómagam bő két hónapja vagyok Netflix előfizető, azóta számos klassz sorozatot és filmet sikerült megnéznem. Nagyon megszerettem, szerintem megéri a havi 2.590 forintot – az a legolcsóbb verzió. A Netflixre pedig hamarosan újabb könyvadaptációk érkeznek, például a Vaják, vagy a Grisa könyvek alapján készülő Shadow and Bone sorozat. Kedvcsinálóként íme pár kép a magyar Netflixről!