Home Hírek Három híresség mozitermeket bérelt, hogy a rajongók ingyen láthassák a Love, Simont!

Három híresség mozitermeket bérelt, hogy a rajongók ingyen láthassák a Love, Simont!

A Kszi Love, Simon napjaink egyik legfontosabb filmje, ami nem csak a kritikusok, de a nézők kegyeit is elnyerte. Jó pár híresség pedig csodálatos gesztust tett.

Az egykori Veronica Mars, azaz Kristen Bell, és a nyíltan meleg Matt Boomer és Neil Patrick Harris is szuper felajánlással élt. Kibéreltek egy mozitermet, és meghívták oda a rajongókat, hogy ingyen nézzék meg ezt a szuper filmet, amiben bizony mindenki megérdemel egy love sztorit.

Harris arról írt, hogy elvarázsolta őt a film, és mennyie jól jött volna neki ez a film évekkel ezelőtt, amikor az identitásával küzdött, de örül, hogya következő generációnak már ott lesz a film, és a jó példa.

Kristen Bell szerint ez egy nagyon fontos film, amibe teljesen beleszeretett. Boomer is erről írt, szerinte is egy nagyon fontos, és jó film, amit látni kell.

Itthon Kszi, Simon címmel kerül a mozik műsorára 2018. június 22-én az alkotás. Hogy miért kapott ilyen borzalmas címet, arról ide kattintva olvashattok. A film alapjául szolgáló Simon és a homo sapiens lobbi már kapható a boltokban.