Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ez a srác alakítja Harveyt az új Sabrina, a tiniboszorkány sorozatban!

A Netflixre érkezik a képregényekből és a könyvekből is jól ismert Sabrina, a tiniboszorkány feldolgozása – és máris két évados berendelést kapott!

Korábban már volt egy Sabrina sorozat Melissa Joan Heart főszereplésével, na ez a mostani teljesen új lesz. A vidám, komédia jelleg helyett igazi dráma készül, amiben Sabrinának, a félig ember, félig boszorkány lánynak szembe kell néznie a világ sötét oldalával és a szörnyű teremtményeivel.

A főszerepben a Mad Men – Reklámőrültekből ismert Kiernan Shipka lesz látható. Lucy Davis alakítja majd Hilda, míg Miranda Otto Zelda nénit, akik a lány boszorkány nagynénjei.

Már csak az volt a kérdés, hogy ki alakítja majd Harveyt, aki Sabrina pasija. A kiválasztott az egykori Disney sztár, Ross Lynch lett. Harvey is eltér majd az eredeti sorozattól, itt egy olyan elbűvölő srác lesz, aki pontosan tisztában van a sötét erőkkel, amik távol tarthatják Sabrinától.

A premier időpontja még nem ismert, de bízom benne, hogy idén érkezik. Az eredeti sorozat nagy kedvenc volt. Noha ez teljesen más lesz, mind stílusra, mind a karakterek ügyeivel kapcsolatosan, de Sabrina az Sabrina, és kész 🙂


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading