Home Egyéb kategória Pretty Little Liars és Vámpírnaplók sztárokkal erősít a Roswell pilotja

Pretty Little Liars és Vámpírnaplók sztárokkal erősít a Roswell pilotja

Mint arról korábban is írtam, készül a Roswell feldolgozása, ami Melinda Metz Roswell High könyvei alapján íródik, igaz, egyfajta átdolgozása lesz. 1998-ban már volt egy három évadot megélt Roswell széria, amit imádtam, ezért kíváncsi vagyok erre is.

Jelenleg a pilot stádiumnál tart a projekt, májusban dől el, hogy berendelik-e sorozatnak is. A casting viszont már teljes.

A The Originalsból ismert Nathan Parsons alakítja Maxet, a női hősnő, Liz karakterében Jeanine Mason (Grace Klinika) lesz látható. Alex karakterében Tyler Blackburn (Pretty Little Liars), Lily Clowles, mint Isobel, Michael Vlamis, mint Michael és Heather Hemmens kapta Maria szerepét.

Már csak az volt a kérdés, hogy ki alakítja Kyle Valentit, a helyi seriff fiát, akit az eredeti szériában Nick Wechsler (Revenge) vitt. Nos, a kiválasztott a Vámpírnaplókból megismert Michael Trevino lett.

Iylen remek castinggal és alaptörténettel képernyőre kell kerülnie az új Roswellnek is, ugye? 🙂

És miről is szól a Roswell? Íme, a Sorozatjunkie fordítása:

A főhős egy illegális bevándorló lánya, aki vonakodva hazatér szülővárosába, a turistacsapdának számító Roswell-be, ahol rájön, hogy gyerekkori szerelem (aki most rendőr) valójában földönkívüli, aki nem evilági képességeit egész életében rejtegette. A lány megőrzi a titkát, és együtt elkezdenek nyomozni a férfi származása után, azonban egy erőszakos támadás, valamint egy régóta tartó kormányzati összeesküvés arra utal, hogy komolyan idegen jelenlét is van a Földön, és a félelemre alapozó politika, valamint a gyűlölet a férfi leleplezésével, valamint egyre mélyülő szerelmük tönkretételével fenyeget. (Forrás: Sorozatjunkie)