Home Hírek Szexi milliomos örökösről írta Penelope Ward az új könyvét

Szexi milliomos örökösről írta Penelope Ward az új könyvét

Hát igen, nem győzöm hangsúlyozni, a Legdrágább mostohabátyámat is író Penelope Ward nem egy unatkozós típus. Hamarosan új regénnyel rukkol elő Amerikában, amit Vi Keelanddel közösen írt.

A Rebel Heir egy két részes sorozat lesz, Amerikában az első kötet 2018. április 16-án debütál, és hát, a szexi borítóról nem is nehéz rájönni, hogy egy erotikus New Adult sztori jön. Ward pedig nem tud elszakadni a tetkós pasiktól 🙂 Hazai megjelenésről nincs sajnos hír.

És miről is szól a könyv? Nos, a fülszöveg elég hosszú és részletes, igyekeztem összefoglalni magyarul, tartva az eredeti E/1-es stílust. Íme!

Penelope Ward – Rebel Heir

Hogyan legyen király a nyarad Hamptonsban?
Szerezz egy szuper kecót a parton és egy trendi nyári melót.

És hogy szúrj el mindent?
Zúgj bele a sötét dzsekis srácba, akinek észvesztő szemei vannak. És akit nem kaphatsz meg. Hozzátenném, ez a srác nem csak egy szexi tetovált isten, hanem a főnököm is. És nem csak annak a helynek a tulajdonosa, ahol élek, hanem fél Hamptonsnak is.

Egy éjszaka azt kérte, üljek be a kocsijába, hogy ne járjak a sötétben. Ez volt az a pont, amikor minden elkezdődött Rushhal. A pasi apránként leeresztette a kőkemény falait.

Sosem számítottam rá, hogy ketten a látszólagos ellentétek dacára ennyire közel kerülhetünk egymáshoz.
De a lázadó hajlama nyilvánvalóvá tette: nem akar átlépni velem egy határt…