Home Hírek Sötét lélek címmel jön az új romantikus maffia sztori a Rázós Könyvek...

Sötét lélek címmel jön az új romantikus maffia sztori a Rázós Könyvek közé

A Robbie után egy újabb LMBT sorozat érkezik a Rázós Könyvek közé, és itt most egy kőkemény maffiózó a főhős 🙂

Aleksandr Voinov sorozata külföldön nagyon népszerű, öt kisregényben jelent meg odaát, itthon pedig két kötetben kapjuk majd meg az öt kisregényt.

Megjelenési dátum ugyan még nincs, de magyar fülszöveg már igen, alább meg is tekinthetitek. Van egy olyan érzésem, hogy ez a rázós sztori nem csak az én érdeklődésem keltette fel 🙂

Update 2021.01.07.: Azóta már a magyar borító is elkészült, ráadásul én lehettem a szerencsés, aki megtervezte <3 Íme!

Aleksandr Voinov – Sötét lélek (Sötét lélek 1-2-3.)

Szorul a hurok a maffiafőnök Stefano Marino nyaka körül. Miközben Silvio Spadaro támadásba lendülve rátámad az orosz gengszterbanda tagjaira, akik Stefano hatalmát fenyegetik, még Stefano bűnöző „családjában” is lázadás tör ki. Helyettese, Augusto Viero megkérdőjelezi a vezetői pozícióját. Hamarosan világossá válik, hogy senkiben sem lehet megbízni – talán Silviót kivéve.

Ám Silvio puszta jelenléte is tönkreteheti mindazt, ami fontos Stefanónak: a maffián belüli helyzetét, az emberei iránta érzett tiszteletét, és végül, de nem utolsó sorban a házasságát is. Amikor Silvio fivére, Franco visszatér a francia idegenlégióból, a képzett mesterlövész igencsak jól jön a nagy bandaháborúban. Két Spadaro azonban jóval több annál, mint amivel Stefano képes megbirkózni.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: Ella Frank – Vallomások 1. Robbie