Home Hírek Újabb Könyvmolyképzős regényből készít filmet a Neflix! Jön a Csúfok!

Újabb Könyvmolyképzős regényből készít filmet a Neflix! Jön a Csúfok!

Annak idején itthon is megjelent Scott Westerfeld klasszikus Csúfok sorozata, amiből végre elkészül a várva várt adaptáció is, ráadásul nem is akárkik állnak a projekt mögött!

A Netflixre készülő filmet McG jegyzi, ő a Shadowhunters kreátoraként lehet ismerős, a forgatókönyvön a Grace Klinika készítője, Krista Vernoff fog dolgozni.

A Netflix hosszú tárvra tervez, az író ugyanis elárulta, hogy a streaming szolgáltató nem csak a folytatások, hanem a spin-off feldolgozási jogait is megvásárolta.

Már főszereplőnk is van, a hősnőt a The Kissing Booth sztárja, Joey King alakíthatja majd, ráadásul egyben producere is lett a produkciónak.

Scott Westerfield – Csúfok

Mindenki tündöklően gyönyörűvé válik, mint egy szupermodell. Mi ebben a baj?

Tally hamarosan tizenhat éves lesz, és már alig várja. Nem a jogosítvány miatt, hanem hogy végre szép legyen. Tally világában a tizenhatodik születésnap egy olyan műtétet jelent, ami az embert taszító csúfból lélegzetelállító szépséggé változtatja. És azonnal egy olyan high-tech paradicsomba kerül, ahol nincs más dolga, mint őrületesen nagyokat bulizni. Néhány hét múlva ő is megérkezik oda.

De új barátnője, Shay nem biztos benne, hogy széppé akar válni. Szívesebben próbálná ki az életet odakint. Amikor Shay megszökik, Tally a szépek világának egy teljesen új oldalát ismeri meg – és ez taszító. A hatóságok az elképzelhető legrosszabb ajánlatot teszik a lánynak: találja meg barátnőjét és adja a kezükre, máskülönben sosem változhat széppé. Döntése örökre megváltoztatja az életét.

5 regény, amiből hamarosan Netflix film készül!