Home Hírek Megjelenésre várva: Cassandra Clare – Lady Midnight: Éjfél kisasszony (Gonosz fortélyok 1.)

Megjelenésre várva: Cassandra Clare – Lady Midnight: Éjfél kisasszony (Gonosz fortélyok 1.)

Éljen! A Könyvmolyképző Kiadó nem hagy minket cserben, és a tervek szerint még idén kiadják Cassandra Clare új sorozatának az első kötetét.

Az írónő ugyanúgy megmaradt az Árnyvadászok világában, de a Gonosz fortélyok sorozatának az első kötetében, a Lady Midnight – Éjfél kisasszonyban már mások a főhősök.

Ezúttal a Mennyei tűz városában még gyerekként megismert Julian, Mark és Emma a központi karakterek, de azért a régi szereplők is feltűnnek majd, mint Clary, Jace, Magnus és a jól ismert banda.

Fontos, hogy olvasás előtt érdemes végezni az Árnyvadász Akadémia novellákkal, úgy válik teljessé az élmény, legalábbis, a rajongók szerint.

Alább megnézhetitek a Lady Midnight magyar fülszövegét és az eredeti borítót is, magyar még nincs. A könyv tervezett megjelenése 2016 ősz.

Cassandra Clare - Lady Midnight: Éjfél kisasszony (Gonosz fortélyok 1.)
Cassandra Clare – Lady Midnight: Éjfél kisasszony (Gonosz fortélyok 1.)

Cassandra Clare –  Lady Midnight – Éjfél kisasszony (Gonosz fortélyok 1.)

Cassandra Clare legújabb sorozatának nyitó kötetében a Los Angeles-i árnyvadászok kerülnek főszerepbe. A Gonosz fortélyok a világszerte óriási sikert aratott A végzet ereklyéi-sorozat folytatása: az Éjfél kisasszony egy árnyvadász történet.

Öt év telt el a Mennyei tűz városa eseményei óta, amikor az árnyvadászok a kihalás szélére sodródtak. Emma Carstairs már nem gyászoló kislány, hanem egy fiatal nő, aki elszántan keresi szülei gyilkosát, hogy megbosszulhassa az őt ért veszteségeket.

Oldalán a parabataijával, Julian Blackthornnal, Emmának meg kell tanulnia bízni az eszében és a szívében, miközben egy démoni cselszövést próbál felderíteni Los Angelesben, a Sunset sugárúttól egészen a Santa Monica partjait mosó, igéző tengerig követve a nyomokat. A szíve azonban veszélyes irányba húzza…

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Julian bátyja, Mark – akit a tündérek öt évvel ezelőtt elraboltak – egy alku részeként váratlanul hazatérhet. A tündérek bármi áron meg akarják tudni, ki gyilkolja a fajtájukat… és ehhez szükségük van az árnyvadászok segítségére. Ám a tündérek földjén másként telik az idő, így Mark alig öregedett, és nem ismeri meg a családját. Sikerülhet igazán visszatérnie közéjük? Tényleg elengedik a tündérek?

Cassandra Clare új sorozatának szívfacsaró első része telis-tele van csillogással, bűbájjal és persze árnyvadászokkal…