Home Hírek Az egész világ sorsa a tét a legvégső Útvesztő: Halálkúra trailerben

Az egész világ sorsa a tét a legvégső Útvesztő: Halálkúra trailerben

Sorra jönnek a legújabb promó anyagok a január 26-án a magyar mozikba is megérkező utolsó Útvesztő-filmhez. A végső trailer alapján pedig egyenesen a világ sorsa a tét.

A promó videót nagyon jól összerakták, egy izgalmas és eredeti filmet sejtet, de nem dőlök be, mert a Tűzpróba idején is hasonló volt a szitu, a film pedig elég gyengére sikerült. A könyvet ugyan nem olvastam, de úgy tudom, sok volt a (céltalan) változtatás, így van egy olyan érzésem, hogy a Halálkúránál is ez lesz.

Maga a trailer viszont tényleg érdekesnek tűnik. Leginkább Teresa pálfordulása, Thomas és a barátai sorsa és persze a világ utolsó városa érdekel. Utóbbi látványvilága zseniális, imádom, hogy ennyire fejlett. A kérdés pedig, amit maga a trailer is feszeget egészen ütős: tényleg megéri-e bármilyen áldozatot, célt, vagy brutális dolgot megtenni a gyógyír megtalálásáért?

A trailer alatt találtok egy kikockázott képet is, ami azt bizonyítja, O’Brien sok színésszel képes tökéletes kémiát kialakítani, komolyan várom már, hogy a színész bevállaljon egy LMBT karaktert.