Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Helló, Folt! – Íme 5 érdekesség Wolfgang Novogratz-ról, a Csitt, Csitt főhőséről

Ma derült ki a jó hír, miszerint a 21 éves Wolfgang Novogratz alakítja majd Foltot a készülő Csitt, Csitt filmben. De mit lehet tudni róla? Íme, 5 érdekesség!

– Ilyen különleges keresztnév mellé naná, hogy jár egy klassz becenév. Az pedig nem más, mint a Wolfie.

– A srác a sport megszállottja. Olyannyira, hogy profi szinten kosarazott, ebben a videóban például a zsákolásait lehet csekkolni.

– Wolfie egy nagy családban nőtt fel: összesen heten vannak testvérek. A szülei, Robert és Cortney Novogratz ismert designerek, a munkáikat ezen az oldalon találod, a családról több amerikai médium is beszámolt már. Sőt, 2010-ben 9 by Design címmel saját reality műsora is volt a szüleinek, amikben a gyerekek is szerepeltek.

– Kíváncsi vagy Wolfie hálószobájára? Most azt is csekkolhatod! Ezen a linken megnézhető ugyanis a szülők által tervezett hálószoba, amit Wolfie a tesójával osztott meg (legalábbis 2 éve még így volt).

– Azon kevesek közé tartozik a srác, akik nincsenek fent a közösségi médián. De tényleg! Se Twitter, se Instagram, semmi! Becca Fitzpatrick viszont megfogadta, hogy megpróbálja rávenni Wolfie-t a csatlakozásra. Klassz lenne, ugye?