Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jake kitárulkozik: Magyar borítót kapott Penelope Ward könyve

A My Skylar után újabb Penelope Ward regény érkezik magyarul, a Jake kitárulkozik megjelenése 2021. november 17-én várható magyarul. Ez a Jake megadja magát tükörregénye, amiben sok új jelenet található, és megmutatja Nina és Jake jövőjét is. A magyar borítót és fülszöveget már megkaptuk, íme!

Penelope Ward – Jake Understood – Jake kitárulkozik (Jake 2.)

Csak annyit mondtak, hogy új lakótársunk lesz.
Ennyiben is maradtunk… míg be nem lépett az ajtón. A keze remegett a markomban, és rettegő szemmel végigmért. Az egész világom a feje tetejére állt.

Nina…

Az ellentétek vonzzák egymást: a külvárosi lány beköltözik egy tetovált, piercinges, semmirekellő mérnökhöz. Fogadást ajánlottam: felzárkóztatom matekból, és kikúrálom a fóbiáiból. De azzal nem számoltam, hogy ráfüggök.

Ám hétvégenként kettős életet éltem, és amint rájött, faképnél hagyott. Meg kellett védenem magam, aminek megvolt az egyetlen feltétele: nem eshettem szerelembe.

Szerzői megjegyzés: Ez NEM a Jake megadja magát teljes újramesélése. Noha bizonyos kulcsjeleneteit újraélhetjük Jake szemszögéből, a Jake kitárulkozik önálló történet, benne VADONATÚJ részekkel a múltból és a Jake megadja magát utáni időkből. ÖNÁLLÓAN is olvasható, de a két könyv együttes elolvasása adja a teljes élményt.

Kendőzetlen szexuális jelenetek és szókimondó nyelvezet.
Csak tizennyolc éven felülieknek!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading