Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jake kitárulkozik: Magyar borítót kapott Penelope Ward könyve

A My Skylar után újabb Penelope Ward regény érkezik magyarul, a Jake kitárulkozik megjelenése 2021. november 17-én várható magyarul. Ez a Jake megadja magát tükörregénye, amiben sok új jelenet található, és megmutatja Nina és Jake jövőjét is. A magyar borítót és fülszöveget már megkaptuk, íme!

Penelope Ward – Jake Understood – Jake kitárulkozik (Jake 2.)

Csak annyit mondtak, hogy új lakótársunk lesz.
Ennyiben is maradtunk… míg be nem lépett az ajtón. A keze remegett a markomban, és rettegő szemmel végigmért. Az egész világom a feje tetejére állt.

Nina…

Az ellentétek vonzzák egymást: a külvárosi lány beköltözik egy tetovált, piercinges, semmirekellő mérnökhöz. Fogadást ajánlottam: felzárkóztatom matekból, és kikúrálom a fóbiáiból. De azzal nem számoltam, hogy ráfüggök.

Ám hétvégenként kettős életet éltem, és amint rájött, faképnél hagyott. Meg kellett védenem magam, aminek megvolt az egyetlen feltétele: nem eshettem szerelembe.

Szerzői megjegyzés: Ez NEM a Jake megadja magát teljes újramesélése. Noha bizonyos kulcsjeleneteit újraélhetjük Jake szemszögéből, a Jake kitárulkozik önálló történet, benne VADONATÚJ részekkel a múltból és a Jake megadja magát utáni időkből. ÖNÁLLÓAN is olvasható, de a két könyv együttes elolvasása adja a teljes élményt.

Kendőzetlen szexuális jelenetek és szókimondó nyelvezet.
Csak tizennyolc éven felülieknek!