Home Hírek Wicked: Hosszú trailert kapott a Jennifer L. Armentrout könyvadaptáció

Wicked: Hosszú trailert kapott a Jennifer L. Armentrout könyvadaptáció

Május 27-én végre megérkezik a Passionflix műsorára az első Jennifer L. Armentrout könyvadaptáció, a Wicked!

A film már meg is kapta a hosszú előzetesét, ami 2+ percben mutatja meg, hogy mi vár ránk a Wicked – Megveszekedettben. Magyar premier sajnos itt nem várható, a Passionflixre ugyanis bár itthonról is elő lehet fizetni, de magyar specifikációt sajnos nem kínálnak.

A regényre viszont nem kell sokat várni, 2021. június 8-án érkezik a Könyvmolyképző gondozásában. Alább már elolvasható a fülszöveg, abból kiderül a történet is.

Jennifer L. Armentrout – Wicked – Megveszekedett

A dolgok kezdenek elfajulni New Orleansban. A huszonkét éves Ivy Morgan nem épp egy átlagos főiskolás. Jól tudja, hogy az embereken kívül más lények is kószálnak a francia negyed utcáin, hogy szórakozást keressenek… és táplálékot. Ivy életét teljes mértékben kitölti a Rend tagjaként végzett munkája. Nem is lehetne ez másként, hiszen azok a lények, akikre most vadászik, négy évvel ezelőtt mindent elvettek tőle. Romba döntötték a világát, megszakasztották a szívét.

Ivy álmában sem gondolta volna, hogy a szigorú keretek közé szorított életébe belép egy olyan ember, mint Ren Owens. A srác maga a megtestesült tökély. Az erdőzöld szemű, igéző mosolyú, százkilencven centinyi vonzerő számos lány szívét összetörhette már. Rejtélyes, már-már természetfeletti képességével mindent meg tudna adni Ivynak, amire vágyik. Ám ha a lány közel engedi magához, az éppoly veszélyes lehet, mint az utcákon ólálkodó hidegvérű gyilkosok utáni hajsza. Ivyt egykor majdnem felemésztette egykori szerelme elvesztése. De most Ren és közte szikra gyúl, ami hamar lángra is lobban. Ivy mélyen legbelül többre vágyik… többre mint hogy az életét a múltja által kijelölt kötelességnek szentelje csupán.

Ám ahogy egyre közelebb kerül Renhez, rájön, nem ő az egyetlen, aki titkokat őriz, melyek elszakíthatják a kettejük között fonódó vékony szálat. Biztos abban, hogy van valami, amit a fiú nem mond el neki. Már nem is tudja igazán, mi jelent rá nagyobb veszélyt: a várost támadó ősi teremtmények vagy a férfi, aki a szívébe és a lelkébe kíván férkőzni.