Home Szösszenetek Vajon megütötte a mércét a novemberi Book a Sloth meglepetés doboz?

Vajon megütötte a mércét a novemberi Book a Sloth meglepetés doboz?

A Book a Sloth Club jóvoltából már másodjára kaphattam meglepetés dobozt. Az első nem igazán tetszett, ennek az okairól itt már írtam részletesen.

Bevallom, a második dobozzal is voltak félelmeim, nem hittem volna, hogy ez nagyon nekem való lesz. De végül pozitívan csalódtam. Most már elmondhatom: a Book a Sloth doboz megéri az árát. (És egek, annyira örülök, hogy most végre pozitívan számolhatok be nektek az élményeimről! Nagyon megviselt, hogy a múlt hónapban annyi negatívat írtam. De ugye fő az őszinteség).

Leginkább azért vagyok elégedett a dobozzal, mert most nincs olyan érzés bennem, hogy a Westendben sétálva olcsóbban összevásárolhattam volna magamnak. Volt ugyanis a dobozban egy Harry Potter funko pop baba-izé kulcstartó, ami önállóan 2.500 ft-ba kerül. A bekerült könyv kereskedelmi ára 4.000 ft, így elmondhatom, hogy a 6.990 ft-os doboz két eleme 6.500 forintba került. Így máris nincs olyan érzésem, hogy nem kaptam semmit.

Az egyértelműen érezhető, hogy a BASC csapat kőkeményen dolgozott a novemberi doboz minőségéért. Mind tartalmában, mind küllemében maximálisat teljesítettek. Egyszerűen nincs mibe belekötni, mert az, hogy azok a Harry Potteres funko babaizék szerintem iszonyúan rondák, saját egyéni probléma. Rajtam kívül mindenki másnak tetszenek 🙂

A bekerült könyvnek is nagyon örülök. A Caravalt kaptam, amiről külföldön ódákat zengtek a bloggerek, és hatalmas sikernek örvend. Ezt szerintem biztos el fogom olvasni, ráadásul kemény borítós, szép kis vaskos kötetről van szó.

A Caraval köré lett felépítve a doboz is. Kaptam például dedikált kártyácskát az írónőtől (a levél most kimaradt), jött egy matrica és egy könyvjelző is.

Külön tetszettek az egyedi, magyar termékes megoldások. Ismét volt tea, egyedi készítésű tartós könyvjelző, egyedi lajháros képeslap, és ilyen icipici Alízos kulcstartóra vagy nyakláncra akasztható cuki bábu is. Nagyon jól néz ki.

Tartalmában azt hiszem, ez minden. Bár leírva talán nem tűnik soknak, de minőségében bőven megér ez a doboz 6.990 forintot.

Holnap (2017. november 18.) reggel 10-től lehet rendelni decemberi dobozt 6.990 forintért, és ebben már két ajándékkönyv lesz. Maximálisan ajánlom nektek, hogy csapjatok le rá. A novemberi dobozzal bizonyított a BASC csapat.

Ezzel a kuponkóddal 10% kedvezményt kaptok: VLTNUL3WZU99
Dobozt ide kattintva rendelhettek 2017.11.18. szombat reggel 10.00-tól