Home Hírek A szerelmük mindent túlél? – Itt a Szabályszegők magyar borítója

A szerelmük mindent túlél? – Itt a Szabályszegők magyar borítója

Úgy tűnik, idén sem maradunk Katie McGarry regény nélkül! Ma pedig be is mutatták a legújabb Pushing the Limits regény, a Breaking the Rules – Szabályszegők magyar borítóját. Ami maradt az eredeti, és nagyon szép 🙂

A sztori főszereplői most az első részből megismert Echo és Noah, és nekik lehet drukkolni, hogy a szerelmük elég erős maradjon a középiskola elvégzése, és az eltérő életutak dacára is. Íme, a sokat sejtető fülszöveg!

Katie McGarry – Szabályszegők (Feszülő húr 1,5)

Amikor a frissen érettségizett Echo Emerson nyári autós túrára indul a fiújával, szeretne kikapcsolódni, egy időre elfelejteni, hogy ő mitől annyira… más, mint a többiek. A kiruccanás során királyabbnál királyabb látnivalók várják, plusz az útba eső galériákban árulhatja az alkotásait. Na persze mindezt übereli, hogy majdnem három teljes hónapot kettesben tölthet Noah Hutchinsszal, a dögös, agyas, hányatott lelkű sráccal, aki mindig megérti őt. Echo és Noah mindent megosztanak egymással – kivéve egyvalamit, amire Echo egyelőre nem bírja rászánni magát.

Csakhogy amikor lidércnyomásainak okozója újból megjelenik az életében, a lánynak komoly döntéseket kell meghoznia, ráadásul legfőbb ideje, hogy rájöjjön, mit is akar igazából. Mindeközben a nevelőszülőknél felnőtt Noah még élő rokonai után folytatott kutatása arra kényszeríti őket, hogy szembenézzenek az élet, a szerelem és saját egyéniségük nyomasztó igazságaival.

Most, hogy már csak egy hét maradt hátra az egyetemi orientáció, a diákmunka és a nagybetűs élet kezdetéig, Echónak dűlőre kell jutnia magával: vajon Noah nem csak egy izgalmas rosszfiú, és ez az egész nem csak egy felelőtlen kaland, amitől mindenki óva intette? A fantasztikus túra utolsó állomásán nagyon is komolyra fordul a történet.