Home Hírek Még idén megjelenik Magyarországon Az alvilág urai 5. része!

Még idén megjelenik Magyarországon Az alvilág urai 5. része!

Az Ulpius-ház csődjével sok olvasó esett kétségbe: mi lesz a kedvenc sorozataik folytatásával? Szerencsére a többi kiadó személyében jött a felmentő sereg, sok széria folytatódott másutt, most pedig egy újabb Ulpiusos fanfavorit talált új kiadóra.

az-alvilag-urai

Gena Showalter nagysikerű Az alvilág urai angyalos-erotikus-démonos sorozatából négy rész jelent meg eddig, a Libri jóvoltából pedig érkezik az 5. rész, az Éjsötét szenvedély.

A borítónál is örülhetnek az olvasók, ugyanis maradt az Ulpius által elkezdett félpucér pasis verzió, és elnézve az eddigi borítókat, a mostani lett a legszexibb kiadás. Az Éjsötét szenvedély 2016. november 10-én jelenik meg Sóvárgó Katalin fordításában, a Libri Kiadó jóvoltából. Lefogadom, hogy sokatok legnagyobb örömére! 🙂

az-alvilag-uraiGena Showalter – Éjsötét szenvedély (Az alvilág urai 5.)
Az Alvilág Urai és a Vadászok közti harc nem ért véget…
Aeron, a harag démonának őrzője sosem látott még ilyen gyönyörű orvgyilkost. Olivia megesküszik, hogy nem démoni erő lakozik benne, hanem egy bukott angyal, aki azért vesztette el a szárnyait, mert nem volt képes teljesíteni gyilkos küldetését. A gyönyörű halandó felkorbácsolja a halhatatlan harcos szenvedélyét, de kettőjük szerelme nem csak rájuk hozhat pusztulást, de az ártatlanokat is örök kárhozatra ítélheti.
Aeronnak dönteni kell; kötelességének vagy vágyainak engedelmeskedjen. Hűséges kísérője és tanácsadója Olivia vesztét akarja, miközben egy mindegyiküknél veszélyesebb ellenség szegődik a nyomukba, hogy elvégezze a feladatot, amire a lány képtelen volt…
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.