Home Hírek Már tudjuk ki alakítja Nick Robinson pasiját a Simon és a homo...

Már tudjuk ki alakítja Nick Robinson pasiját a Simon és a homo sapiens lobbiban!

Amióta csak nyilvánosságra került, hogy film készül Becky Albertalli imádnivaló Simon és a homo sapiens lobbi könyvéből két dologra voltam nagyon kíváncsi. Ki alakítja Simont – no és Blue-t. Hát, meg kell mondjam, mindkét színész választással iszonyatosan elégedett vagyok.

Aki netán nem olvasta volna a könyvet, annak íme, egy rövid infó. A főhős Simon, egy tizenéves meleg srác, aki a neten megismerkedik Blue-val, egy másik sráccal, akibe úgymond beleszeret. A könyv során pedig végig az a rejtély, hogy ki is Blue, vajon a suli melyik sráca az, aki e-mailek során már elrabolta a szívét.

Van egy csavar, ami miatt iszonyatosan spoileres az, hogy ki is Blue, úgyhogy csak az görgessen Nick Robinson képe alá, akit nem zavar.

Figyelem! Nagyon spoileres tartalom következik.

Tehát, Blue-t, avagy hétköznapi nevén Bram Greenfeldet egy nagyon ismerős színész alakítja majd. Keiynan Lonsdale-ről van szó, akit már láthattuk A Beavatott-ban, mint Uriah, de a legtöbben a The Flash sorozatból ismerhetjük, ahol Wally Westként ő az egyik főszereplő.

És bizony, egy színes bőrű színészről van szó, aminek a könyvben is jelentősége lesz. Iszonyatosan örülök, hogy nem változtatták meg a dolgot a filmben sem, ráadásul Keiynan Lonsdale isteninek tűnik a szerepre. Ó, azt amúgy tudtátok, hogy a The Flash sorozatot is ugyanúgy Greg Berlanti készíti, ahogy a filmet?

Időközben pedig kaptunk premier dátumot is. A Simon és a homo sapiens lobbi 2018. március 16-án kerül az amerikai mozikba.