Home Hírek Keserédes lesz a búcsú: véget ér a D.A.C. sorozat!

Keserédes lesz a búcsú: véget ér a D.A.C. sorozat!

Egyszer minden jó véget ér, és ez bizony így van a kedvenc könyvsorozatainkkal is… Kalapos Éva D.A.C. sorozatának az utolsó kötete 2017. április 19-én, a Könyvfesztiválra jelenik meg.

Iszonyúan szeretem ezt a sorozatot, annyira jó volt minden része, így már most tudom, hogy keserédes lesz a búcsú. Mindazonáltal már várom, hogy olvassam, és egyben kíváncsian figyelem majd Kalapos Éva új projektjeit. Eddig bármit olvastam Évától, legyen az novella vagy a Massza, mind zseniális volt, így várós az új projekt is.

Alább megnézhetitek a D.A.C. utolsó kötetének a borítóját és a fülszövegét is. A könyv címe Éretté nyilvánítva, ami az érettségire utal, és hát, az új életre…

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva előrendelheted a DAC utolsó részét! *

Kalapos Éva – D.A.C. 6. – Éretté nyilvánítva

… és a kis csapat előtt az élet …

A D.A.C. története a végéhez ér, de előtte még Flórának és barátainak komoly döntéseket kell hozniuk a jövőjükkel kapcsolatban. Egyetem vagy munka? Mennyit ér a szerelem és a barátság, mennyit a saját célok? Megoldható-e, hogy egyszerre legyen minden a miénk?

Az idők változnak, egyvalami viszont soha: Flóra, Zsani, Ági, Ákos, Ginny, Dani és a többiek, a D.A.C. csapata vállvetve küzd az akadályok ellen, sok nevetéssel, sírással és rengeteg szeretettel.