Home Hírek Piros, fehér és királykék: Jön a Rubin Pöttyös, amiben az elnök fia...

Piros, fehér és királykék: Jön a Rubin Pöttyös, amiben az elnök fia belezúg a hercegbe!

Azt már tudjuk egy ideje, hogy érkezik magyarul Casey McQuiston debütáló regénye, a Piros, fehér és királykék, mostanra pedig már meg is kaptuk a magyar fülszöveget – alább megnézhetitek.

Igazi sikerkönyvről van szó, ami számos díjat nyert, a 2019-es Goodreads díjátadón például ez lett a legjobb romantikus regény és Casey elnyerte a legjobb debütáló író díját is.

Sőt, már a filmes jogok is elkeltek, az Amazon stúdió csapott le rá, Ted Malawer dolgozik a forgatókönyvön és a Berlanti Studio lett a producer – ez nagyon ígéretesen hangzik.

Megjelenési dátum még nincs, de reménykedjünk benne, hogy még idén jön a romantikus regény. Már alig várom, hogy olvassam!

Casey McQuiston – Piros, fehér és királykék

Mi történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg?

Mikor édesanyját megválaszják az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális ―a mai fiataloknak szóló színarany a marketingcsapat kezében. Csak egyetlen gond van vele: Alex ellenségeskedése egy valódi herceggel, Henryvel az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe jut egy fénykép Alex és Henry – a walesi trónörökös esküvőjén előadott – botrányos összecsapásáról, ez az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol.

A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt akár Alex, akár Henry valaha várta volna. Hamarosan Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot? Miből merítsenek elég bátorságot, és lesz-e akkora hatalmuk, hogy azok legyenek, akiknek lenniük kell? Hogyan érjék el, hogy a valódi énjüket is kifejezhessék a politikai protokoll lépéseiben?

Casey McQuiston bebizonyítja ebben a könyvében, hogy a szerelem nem mindig diplomatikus.

„Bárhova mentem, vittem magammal, és minden lopott másodpercben ezt olvastam, muszáj volt! Magával ragadó, csodálatos, gyengéd, szexi… Ez a könyv mindent tud, amire szükségem van. Irigylek mindenkit, aki még nem olvasta, és átélheti ezt csodás élményt!” – Christina Lauren, New York Times bestseller író

„A Piros, fehér, királykék vérlázítóan mulatságos. Romantikus, szexi, szellemes és izgalmas. Imádtam minden sorát” – Taylor Jenkins Reid, New York Times bestseller író

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)