Home Hírek Úgy tűnik Colleen Hoover a Verity folytatásán dolgozik!

Úgy tűnik Colleen Hoover a Verity folytatásán dolgozik!

Hamarosan magyarul is megjelenik Colleen Hoover regénye, a Verity, ami egy nagyon izgalmas, és az írónőtől kicsit szokatlan történet.

A Verity hősnője ugyanis egy tehetséges, de nem túl ismert írónő, akit arra bérelnek fel, hogy az író-szupersztár Verity thriller sorozatát befejezze.

Verity nemrég veszítette el a kislányát, egy baleset folytán pedig a nő úgy megsérült, hogy csak vegetál, a hősnőnk pedig megtalálja Verity titkos naplóját, ami hamarosan sokkolni kezdi őt…

No, Veritynek van egy kisfia, Crew, aki nagyon közeli kapcsolatban áll az édesanyjával. És hát, nem akarok spoilerezni, maradjunk annyiban, nem lepne meg, ha a srácnak felnőve lennének kérdései.

Úgy tűnik Colleen Hoover is így van ezzel, öt napja ugyanis ezt a posztot tette ki:

“Amikor próbálsz befejezni egy könyvet, de csak az a könyv jár a fejedben, amit szerinted legközelebb meg kellene írnod”.

És a címből bizony nagyon egyértelmű, hogy a Crew a Verity folytatása lesz, remélhetőleg a srác szemszögéből. Meg kell mondjam, nagyon reménykedem, Hoover viszont még nem erősítette meg. (Bár, elég egyértelműnek tűnik a dolog, szóval talán erre nincs is szükség). Mindenesetre úgy tűnik, ez lesz a következő regény, amit írni fog. Izgatottan várom!