Home Cover Reveal Jane Doe: Egy szociapata lány az új Kristály Pöttyös főszereplője

Jane Doe: Egy szociapata lány az új Kristály Pöttyös főszereplője

Újabb női pszichothrillerrel bővül a Kristály Pöttyösök sora, érkezik ugyanis Victoria Helen Stone tollából a Jane Doe. A kötet különlegessége, hogy ezúttal egy szociapata nő a főhős. A magyar fülszöveg és a borító már befutott, a megjelenés 2022. március 25-én esedékes.

Victoria Helen Stone – Jane Doe szürke kisegér?

Két élet, egy cél: a bosszú

Jane napjai a Midwest biztosítócégnél tökéletesen átlagosak.

Beilleszkedett, csinos a virágmintás ruháiban, és hatékonyan végzi a munkáját az alacsony beosztásában. Pontosan olyan nő, amilyeneket a középvezetője, Steven Hepsworth kedvel – szelíd, kevés az önbizalma, és hajlandó egy férfihoz igazodni.

Senki sem tudja, kicsoda valójában Jane. Különösen nem Steven. Azonban az egyszerű Jane rejteget valamit. És Steven a legrosszabbat hozza ki belőle.

Semmi sem vonhatja el Jane figyelmét arról, hogy egyenesen Steven szívére célozzon engedi magát az ágyába csábítani, belegabalyodik a karrierjébe és a családi életébe, majd felfedi a férfi összes piszkos titkát.

Itt az ideje, hogy Jane előásson mindent, ami fontos Steven számára. Hogy aztán mindent elvegyen, pontosan úgy, ahogy Steven tette vele.

Különösségében is felszabadító olvasmány.