Home Hírek Megindító és reményt adó történet egy kemény témáról – Jön magyarul a...

Megindító és reményt adó történet egy kemény témáról – Jön magyarul a Remény kalózai

Végre érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Anne Percin új regénye, a megindító a Remény kalózai. A történet egy olyan tinilányról szól, akinek az anyukája mellrákos lesz, és ez megváltoztatja az egész életét.

A könyvet már olvastam (értékelés hamarosan), és igazán csodálatos és szívet melengető, ami bár depressziós is lehetne, de sokszor kacagtató, és rengetegszer elgondolkodtató. Bízom benne, hogy ti is elolvassátok majd.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva kedvezményesen beszerezhető *

Anne Percin – a Remény kalózai

A lányom szeretete nélkül már nem élnék!

Tania az átlagtinik meglehetősen egyhamgú életét éli. Suliba jár a többi szerencsétlennel,rajong a csokiért meg mindenféle képzeletbeli lényért, a tesit ellenben ki nem állhatja, futni különösen utál. Az anyukája is gyakran az agyára megy: amióta a férje (Tania apja) lelépett egy felbotoxozott szájú olasz spinével, egy rózsaszínűre festett virtuális életet talált ki magának, azzal kábítja a blogja (Olvasmányok & lekvárok) olvasóit. Egy napon furcsán kezd viselkedni, és Taniának rá kell döbbennie, hogy az anyja nem azért guglizik rá lázasan és hosszasan a „mell” szóra, mert nagyobb lökhárítókat szeretne. Nem: az édesanyjának mellrákja van.

Ettől fogva Tania élete teljesen megváltozik, és fokozatosan ő maga is: lázongó kamaszból a halál ellen lázadó fiatal lánnyá válik, aki olyan dolgokra is vállalkozik, amikre álmában sem gondolt.

Mert az életben minden megeshet.
Ha a legrosszabb megtörténhet, akkor a legjobb is.

Megindító és reményt adó történet egy kemény témáról.