Home Hírek Jön a Papír hercegnő folytatása! – Itt a Broken Prince fülszövege magyarul

Jön a Papír hercegnő folytatása! – Itt a Broken Prince fülszövege magyarul

Ezen a héten jelent meg itthon a Papír hercegnő, amit Elle Kennedy és társa jegyez Erin Watt álnéven. A regény pedig egyszerűen csodálatos! Nagyon imádtam, és iszonyatosan várom a folytatást.

A fordító, Sándor Alexandra Valéria weboldalára felkerült a második kötet, a Broken Prince fülszövege magyarul, ami mindenképpen jót jelent. Alább ti is elolvashatjátok, de figyelem, lehet, hogy ez még nem a végleges fülszöveg!

Megjelenési dátum még nincs, de én már annak is örülök, hogy jön, mert a Papír hercegnő frenetikusan jó könyv. Nemsokára véleményezem is.

* A Papír hercegnő ide kattintva kedvezményesen megrendelhető *

Erin Watt – Broken Prince

Reed Royalnak mindene megvan: jó külső, státusz, pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.

Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.

Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.

Talán igaza van.