Home Hírek A szőke herceg megszelidítheti a lázadó kamaszlányt? – Új regényt írt Róbert...

A szőke herceg megszelidítheti a lázadó kamaszlányt? – Új regényt írt Róbert Katalin

2017 őszén jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Róbert Katalin új regénye, a Szelidíts meg! A magyar borító egyelőre nem ismert, de a fülszöveget alább elolvashatjátok.

A könyvet Antoine de Saint-Exupéry legendás írása, A kis herceg ihlette, olyannyira, hogy az itteni főszereplők is a Róka és a Kisherceg nevet viselik. (A lány választotta a sajátját, a fiú vezetékneve Herczeg, és a bátyja is ugyanabba suliba járt, így lett Kisherceg)

Aki szeretné, az első két fejezetet már most elolvashatja, ugyanis felkerült Róbert Katalin blogjára. Ebből látszik, hogy E/3-as narratívát, és két nézőpontkaraktert kaptunk, no és érdekes történetet. Kíváncsian várom a borítót is.

Olvass bele! Első fejezet + Második fejezet
Róbert Katalin – Szelidíts meg!

Róka kilencedikes lány, és nem akar mást, mint rajzolni, pusztítani az ellenséget a kedvenc számítógépes játékában, és nem törődni azzal, hogy frissen elvált szülei még mindig felette csatároznak.

Az új osztálytársai az idegeire mennek, ráadásul a tanárok Kisherceget, ezt a bosszantóan tökéletes tizenegyedikest is a nyakába varrják, hogy korrepetálja matekból.

Róka mindent megtesz, hogy elijessze a fiút, de az nem hagyja magát, és lassan egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Csakhogy tavaly történt valami, amiről eddig nem beszélt senkinek…
Kisherceg kitűnő tanuló, próbál megfelelni a szüleinek, és a barátnőjének, Rozannának, és eddig minden akadályt tökéletesen vett, ám most úgy érzi, elakadt az élete. Nem elég, hogy fogalma sincs, mihez kezdjen az érettségi után, még korrepetálnia is kell a bukásra álló Rókát.

A lány ellenséges, arcpirítóan szabad szájú, és mindent elkövet, hogy a fiú kudarcot valljon…

Mire elég heti egy különös óra? Közelebb kerülhet egymáshoz két ennyire más ember?