Home Hírek Itt az új Menő Könyv, az Amikor összeütközünk magyar borítója

Itt az új Menő Könyv, az Amikor összeütközünk magyar borítója

Pont a napokban írtam meg a jó hírt, hogy augusztusban jön magyarul az első Emery Lord regény, a When We Collided. Azóta a könyv már elő is rendelhető.

Összesen 360 oldalas lesz, a megjelenés 2017. augusztus 18.-án esedékes. A könyv saját tervezésű magyar borítót kapott, amit egy kicsit sajnálok, mert az eredeti nagyon bejött, mert jól sikerült átadni a színkavalkádot és a betűtípus is nagyon eredeti.

A hazai borítót kissé furának érzem, ez a lötyögő festék egyszerűen nem szép, ráadásul a sárga és a zöld rétegekben a stock fotó stúdió (Shutterstock) betűi is ott ragadtak. A betűtípus is olyan fura számomra, és hiányzik, hogy a festék befedje itt-ott azt is. Az összhatás tekintetében mindenképpen az eredetit érzem nyerőnek.

Viszont a tartalom a lényeg, és az alapján úgy tűnik, nem lesz gond. A magyar borító alatt az eredetit találjátok meg, utána pedig a végleges fülszöveget.

Emery Lord – Amikor összeütközünk

Jonah sosem gondolta volna, hogy létezik egy olyan lány, mint Vivi.
Vivi nem sejtette, hogy Jonah hoz fényt az életébe.

Egyikük sem gondolta, hogy ilyen nyaruk lesz… hogy olyan nyár lesz, ami felülírhatja a jövőjüket.

Egy lebilincselő történet egy új szerelemről, régi sebekről, és a mélyben fortyogó erőkről… két fiatalról, akik rájönnek arra, hogy ha a megfelelő emberrel, a megfelelő időben “ütközöl”, az mindörökre megváltoztat.