Home Hírek Négy új Menő Young Adult könyv a láthatáron!

Négy új Menő Young Adult könyv a láthatáron!

Nagyon erős lesz a 2016-os ősz az új megjelenések szempontjából, szóval, nagyon sürgősen tennünk kéne valamit, hogy egy nap harminchat órából álljon…

A Manó Könyvekből kinőtt Menő könyvek már több könyvcíméről is lerántotta a leplet, mostanra pedig meg is érkeztek hozzájuk a magyar borítók és fülszövegek, sőt, elő is rendelhetőek a könyvek.

Alább egy friss listát találtok, nagy örömömre egy különlegesnek ígérkező magyar regény is helyet kapott az új művek között. Hamarosan pedig jönnek az oldalra a könyvek értékelései!

autumn-ajandeka

Bella Thorne: Autumn ajándéka

Várható megjelenés: 2016. szeptember 19.

Előrendelés: ide kattintva -20% kedvezménnyel

Fülszöveg: Autumn Falls, a suli új csaja nem épp a legnépszerűbb lány az Aventura Gimiben. Bár szerencsére szerez magának barátokat, akik jóban-rosszban mellette állnak, az mégsem túl jó jel, hogy kivívja a gimnázium méhkirálynőjének haragját. Sőt, rájön, hogy a fiú, akit kinézett magának, sajnos szintén a gonosz csajokkal lóg. Attól kezdve, hogy Autumn elkezd az érzéseiről naplót vezetni, valóra válnak a legvadabb kívánságai. Vajon ez csak egy furcsa egybeesés? Vagy lehet, hogy a napló képes helyrehozni az életét?

szerinted

Fiala Borcsa: Szerinted?

Várható megjelenés: 2016. szeptember 29.

Előrendelés: ide kattintva -20% kedvezménnyel

Fülszöveg: A Szerinted?! egy kamasz lány és az édesanyja napi csatáit követi végig, nem kevés humorral.
Olvasd el Janka naplóbejegyzéseit, majd fordítsd meg a könyvet és kövesd, hogy Eszter, az anyuka hogyan éli meg ugyanazokat az örömöket, vitákat, nagy összeveszéseket és kibéküléseket..
És hogy ebből mi sül ki? Vágd fel a középső részt, és ez is kiderül!

wink-poppy-midnight

April Genevieve Tucholke: Wink, Poppy, Midnight

Várható megjelenés: 2016. szeptember 29.

Előrendelés: ide kattintva -20% kedvezménnyel

Fülszöveg: Minden történetbe kell egy hős. És kell bele egy hitvány gonosztevő. És hogy még mi? Megfejtésre várok titkok…

Wink egy vörös hajú, szeplős lány a szomszédból: senki sem ismeri egészen, a lénye csupa talány és rejtély. A szőke, ezüstszürke szemű Poppy a leggyönyörűbb és egyszersmind a legaljasabb és legkegyetlenebb lány a középiskolában: egy igazi manipulatív méhkirálynő. És itt van a harmadik, Midnight, egy édes, de bizonytalan fiú, aki nem tud választani kettejük közül. Wink. Poppy. Midnight. Két lány. Egy fiú. És egy rémisztő, veszélyes erdő, ahol egyre több borzalmas esemény követi egymást. Mi történt valójában? Van, aki tudja. És van, aki hazudik.

kegyetlen-szepseg

Rosamund Hodge: Kegyetlen szépség

Várható megjelenés: 2016. október 17.

Előrendelés: ide kattintva -20% kedvezménnyel

Sajnos itt még nincs fülszöveg.