Home Hírek Hercegnő. Fogoly. Most gladiátor – A The Cw sorozatot tervez a The...

Hercegnő. Fogoly. Most gladiátor – A The Cw sorozatot tervez a The Valiant regényből

A Variety jelentette be, hogy a The CW tv-sorozatot szeretne kreálni Lesley Livingston idén megjelent The Valiant című regényéből.

A történet az ókori Rómában játszódik, a középpontban egy 17 éves lány, aki jog szerint hercegnő, de egész életében fogoly volt… most pedig gladiátor. A lány Julius Ceasar esküdt ellensége, és a kolosszeumban küzd a hírnévért, a szerencséért és a szabadságért, hogy végre bosszút állhasson Ceasaron.

A könyvsorozatból eddig egy rész jelent meg, a második kötet 2018-ban érkezik. A The CW viszont már most szemet vetett a szériára, többek között mert a kemény női hősnős tematika miatt jól illeszkedne a széria a brandjükhöz, ami olyan sorozatokkal büszkélkedhet, mint a Supergirl, Crazy Ex-Girlfriend, a Jane the Virgin, az iZombie és a Dynasty.

A The Valianhoz már kirendeltek több írót és producert, megkezdődtek a háttérmunkálatok. De fontos megemlíteni, hogy ez még nem sorozat berendelés, csak próbálkoznak. Emlékezzünk, anno a The CW kétszer is próbált sorozatot kreálni A Párválasztóból, de a pilot leforgatásánál tovább nem jutottak. Reménykedjünk, hogy a The Valiant-nak jobb sorsa lesz.