Home Hírek Szerelem és a világ vége – Jön magyarul a Minden madár az...

Szerelem és a világ vége – Jön magyarul a Minden madár az égen

A Bluemoon Könyvek egy különleges új regénnyel érkezik 2017. augusztus 31-én. Charlie Jane Anders regénye az életről, a szerelemről, a világ végéről – és a jövőnk kezdetéről szól. A mű több rangos irodalmi díjat is elnyert, például 2017 legjobb fantasy regényévé választották. Alább megnézhetitek a gyönyörű magyar borítót és a fülszöveget is.

* Ide kattintva elő is rendelhető a Minden madár az égen! *

Charlie Jane Anders – Minden madár az égen

Patricia és Laurence gyerekkori barátok, akik nem gondolták volna, hogy valaha is újra találkoznak, miután a középiskolában rejtélyes körülmények között váltak el útjaik. Patricia varázserői és Laurence kétmásodperces időgépe kicsit sem mondható a fiatalság általános életéhez tartozónak

A cselekmény a nem túl távoli jövőben játszódik. Az egymástól távol töltött idő alatt mindketten felnőttek és San Francisco divat fellegvárában élnek, miközben a bolygó lassan szétesik körülöttük és nem is sejtik, hogy mindketten azon dolgoznak, hogy saját képességeiket felhasználva ezt megakadályozzák.

Laurence egy mérnökzseni, aki szélsőséges csapatával azon dolgozik, hogy technológiájukkal beavatkozzanak a világ változó éghajlatába és ezzel meggátolják a katasztrofális ökológiai összeomlást. Patricia az Eltisley Maze misztikus iskola diplomása, amely a világ tehetséges varázslóinak titkos akadémiája, és egy kis csoportnyi mágussal azon fáradozik, hogy titokban begyógyítsa a világ egyre növekvő sebeit.

A két főhősnek fogalma sincs arról, hogy valami rajtuk túlmutató kezdődött évekkel ezelőtt, aminek szánt szándéka, hogy a köztük lévő megmagyarázhatatlan kötelék jegyében erőik egyesítésével együtt megmentsék meg a világot, vagy egy újabb sötét korszakba taszítsák azt.