Home Hírek Tobey Maguire, Kirsten Dunst és más régi arcok is a Pókember 3-ba...

Tobey Maguire, Kirsten Dunst és más régi arcok is a Pókember 3-ba tartanak!

Ó te jó ég! Úgy tűnik Pókember 3. részében tényleg megtörténik az, amire mindannyian vártunk: találkozhat a három Pókemberünk! A Collider Magazin szerint visszatér Andrew Garfield és Tobey Margurie-val is tárgyalásokat folytatnak!

A két korábbi Pókember sagából több karakter is tiszteletét teszi majd a Pókember 3-ban, így biztosan visszatér Kirsten Dunst, mint Mary Jane Watson, és Emma Stone-t is vissza szeretnék hozni, mint Jane Watson.

A korábbi főgonoszok is leszerződtek már a Marvelhez. Alfred Molina újra Doktor Oktopusz lesz, és A csodálatos Pókember 2. főgonosza, Jamie Foxx Electrója is újra feltűnik majd a vásznakon.

Persze azért azt fontos hozzátenni, hogy amíg a Marvel nem erősíti meg hivatalos közleményben a híreket, addig ne kezdjünk el örömünkben ugrálni, mindenesetre tekintve, hogy van, akit már leszerződtettek), és Doctor Strange is feltűnik, így a multiverzum nagyon adja magát.

Jelen állás szerint 2021. december 17-én debütálhat a Pókember 3. a mozikban, legkésőbb akkor minden kiderül. Reméljük addigra a vírus is megengedi majd, hogy mozizhassunk.