Tévésorozat készül Jennifer L. Armentrout két regényéből!

Tévésorozat készül Jennifer L. Armentrout két regényéből!

2
Oszd meg!

A Luxen sorozat szerzője Jennifer L. Armentrout alig pár perce hozta nyilvánosságra a szuper hírt: a Passionflix limitált tévésorozatot készít a Wicked című két részes könyvsorozatából, a Wickedből és a Tornból!

A történet középpontjában a nem túl átlagos huszonkét éves Ivy Morgan, akire többen is vadásznak. Megismeri Ren Owenst, a helyes srácot, akiről azt hiszi, hogy be tudja építeni az életébe, de csalódnia kell. Ahogy közel kerül a fiúhoz rádöbben, Ren is sötét titkokat őriz, ami veszélyesebb lehet ránézve, mint az ősi teremtmények, akik a város elfoglalására készülnek…

A premier 2018-ban esedékes, és a romantikus Netflix, a Passionflix oldalán lesz majd elérhető. Egyelőre ennyit lehet tudni. És persze bizakodjunk, hogy hamarosan a Luxen, vagy a Várok rád sorozatokból is jöhet a feldolgozás.

7917 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Dejóó! Habár én abban reménykedem, hogy a luxen sorozatot is előbb utóbb megfilmesítik. És még meg akartam köszönni, mert az ajánlásaid miatt kezdtem el olvasni a könyveket, és imádom!!!! Úgyhogy köszönöm :)))

    • Ó, nagyo szívesen! 🙂 Örülök, hogy sikerült megismerned a sorozatot, szerintem is csodás.
      De bevallom, egy Luxen adaptációnak kissé jobban örültem volna én is 😀