Home Hírek Kell ez nekünk? – The 100 spinoff sorozaton dolgozik a The CW

Kell ez nekünk? – The 100 spinoff sorozaton dolgozik a The CW

Azok közé tartozom, akik szeretik a spinoff sorozatokat (és a könyveket is), mert jó dolog visszatérni egy ismerős világba. Viszont itt és most úgy érzem, hogy sok értelme a The 100 tervezett spinoffjának nem lesz.

A történet ugyanis 97 évvel az eredeti széria előtt játszódik, tehát három évvel a nukleáris apokalipszist követően. A sorozat pedig olyan túlélőkről akar szólni, akik megpróbálják kialakítani a saját társadalmukat – meg gondolom szeretnének túlélni.

Maga az ötlet alapvetően érdekes lenne – ha nem létezne a The 100. Abból ugyanis megtudtuk, hogy kialakult az a társadalom, a földiek, és eléggé primitív lett mai szemmel nézve. Tudunk Beccáról és az ügyködéseiről, sőt, azt is tudjuk, hogy a Föld szó szerint lakatlan lett a The 100 kései évadában.

Úgy, hogy tudom mi a végjáték, hirtelen el se tudom képzelni, hogy érdekeljen az odáig vezető út… Mindenesetre a The CW bizakodó, és egy backdoor pilotot biztosan leforgatnak, és ez az epizód a The 100 hetedik évadának a részeként kerül bemutatásra. Ha pedig elnyeri a nézők tetszését, akkor jöhet a megvalósítás. Hát, majd meglátjuk milyen lesz.