Home Hírek Vörös Pöttyös a Buffy, a vámpírok réme világában? Igen! Jön a Slayer!

Vörös Pöttyös a Buffy, a vámpírok réme világában? Igen! Jön a Slayer!

A Buffy, a vámpírok réme a kedvenc tv-sorozatom, így a hírtől én oda és vissza vagyok: jön magyarul a sorozat világában játszódó vadász!

A könyv évekkel a Buffy fináléja után játszódik, amikor is mindenki megkapta a vadász erőt – és most eljutottunk az utolsó kiválasztott lányhoz is…

A duológia első könyve a Vörös Pöttyösök közé érkezik Kereki Noémi fordításában. Megjelenési dátum még nincs, fülszöveg viszont igen, azt alább megnézhetitek.

Azt hiszem kimondhatom, a Vadász az egyik legjobban várt friss megjelenésem. Amúgy is imádom Kiersten White könyveit, de így, hogy a Buffy világában játszódik a regény csak még jobban érdekel. Ahw, de jó lenne már a kezembe kaparintani! 🙂

Kiersten White – Slayer: Vadász

Egy valami világos: Kiválasztottnak lenni könnyű, választani viszont nehéz.

Nina és az ikertestvére, Artemisz közel sem hétköznapiak. De nem is lehetnek azok, hiszen a Figyelők Akadémiáján nőnek fel, ami kicsit más, mint egy megszokott bentlakásos iskola. A tiniket itt a Vadászok – a sötétség erői elleni harcra természetfeletti erővel megajándékozott lányok – vezetésére képzik. És bár az anyukája a Figyelők Tanácsának rangos tagja, Nina soha nem élte a Figyelők erőszakos életét. Ehelyett az ösztöneire hallgat, és az iskola medikusaként teremti meg a világát.

Egészen addig a napig, amíg az élete örökre megváltozik.

Buffynak, a híres (és hírhedt) Vadásznak hála, akit védve vesztette életét Nina apukája, nem elég, hogy Nina a legújabb kiválasztott, egyben az utolsó is. Pont.

Miközben Nina a képességeit a Figyelőségre készülő Leóval fejleszti, bőven van, ami lefoglalja: egy szörnyviadal, egy démon, aki boldogságot eszik, egy árnyas alak, aki folyamatosan felbukkan az álmaiban…

De Nina új erőit igazán akkor teszik próbára, amikor egymás után kerülnek elő a hullák, mert könnyen lehet, hogy egy szerette lesz a következő áldozat.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)