Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvkritika: Elle Kennedy – The Mistake: A baklövés

Elle Kennedy már a The Deal kötetével levett a lábamról, de még így is bennem volt a félelem: vajon képes lesz ugyanolyan jól megírni Grace és Logan történetét? A végeredmény egy hatalmas mosoly lett, és kábé két nap alatt ki is végeztem a The Mistake-et, annyira nehéz volt letenni. (És segített az is, hogy a Könyvhét szombatján kezdtem bele, és cirka 3 órát utaztam buszon 🙂 )

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva kedvezményesen a tiéd lehet! *

A történet főhősét, Logant az előző részből már ismerjük. Ott szeretett bele a legjobb barátja, Garrett barátnőjébe, Hannah-ba. Most ebben a kötetben próbálja ezt kiheverni. Megismeri Grace-t, a gólyát, akibe szépen lassan belehabarodik, de aztán elkövet egy baklövést, ami után keményen meg kell harcolnia a lány szerelméért.

Ez a rész igazából magában hordozott mindent, amiért az előző részt is megszerettem. Nagyon szexi és iszonyúan vicces. A romantikus részek is iszonyú szerethetőre lettek megírva, a kémia pedig nagyon pörgött a két karakter között. Annyira sütött a lapokról, hogy ők tényleg odavannak a másikért, amit öröm volt olvasni.

A főhősökért pedig egyszerűen rajongtam, leginkább mert mindkettejükkel maximálisan együtt tudtam érezni. Logant lehetetlen nem szeretni. Bár egy csajozógép álarcában él, de belül annyira sebezhető, és olyan sok fájdalommal van tele. A családi szál megjelenítése nagyon tetszett, egy dolognál viszont felszisszentem. Ha valakinek alkoholista az apja és ezért megveti őt, az miért nem gondolkodik el azon, hogy saját maga igyon-e? Ez kicsit hiányzott, de a karaktert így is szerethető lett.

Grace hozta a megszeppent elsőst, aki bekerül egy új suliba, új életbe, a régi terhekkel. A legjobb barátnőjével való kapcsolatának a bemutatása fájóan hiteles lett, szerintem mindannyian átéltünk már ilyet. Néha a barátságok jobb, ha megszakadnak, bármennyire is fájó tud lenni egy ideig. Grace szüleit is szerettem ám, különösen az anyukáját. Ami pedig a személyiségfejlődését illeti: hát le a kalappal előtte! A könyv második felében lévő keményebb, határozottabb Grace nagyon bejött.

Amiért jár a külön pacsi: a mellékszereplők. Az előző kötetből jó volt látni Hannah és Garrett boldogságát, annyira imádnivalóak mindketten. A következő két rész főhőse, Tucker és Dean is többet szerepelt (vagy csak én figyeltem rájuk jobban). Jól voltak árnyalva mindketten, most már tényleg nagyon várom, hogy milyen lesz a saját történetük – és miként találnak rá a szerelemre.

Még egy olyan dolog van, amit kicsit sajnáltam olvasás során. A végén Logan nagy problémáját kicsit hirtelen intézték el. Ott valahogy vártam volna, hogy a megoldásra kicsit több játékidő elmegy majd, vagy érthetőbben lesz átadva. Kissé gyorsnak éreztem az egész lezavarását, de hé, hátha van az életben is olyan, hogy seperc alatt megoldódik egy olyan probléma, amin éveken át agyaltunk.

Értékelés: 9/10

A The Mistake – A baklövés egy nagyon szerethető, jól megírt, igazán humoros és pofátlanul szexi könyv, ami simán kiérdemli a letehetetlen jelzőt. A főhősöket könnyedén a szívembe zártam, onnantól egyértelműen tudtam drukkolni a boldogságukért. Jó kis történet volt ez, a pár apróbb hiba pedig simán elnézhető.

Hogy tetszik a borító? Nagyon szexi, imádom.

Kinek ajánlom elolvasásra? Ha szereted a New Adult – romantikus regényeket, akkor ezt kár lenne kihagyni. Igazán letehetetlen darab.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva kedvezményesen a tiéd lehet! *

THE MISTAKE – A BAKLÖVÉS – BLOGTURNÉ

  • A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent Elle Kennedy nagysikerű The Deal – Az üzlet című könyvének folytatása, The Mistake – A baklövés címmel. Előző kötetben megismerhettük Logant, aki legjobb barátja párjába zúgott bele és pont ezért sokan vártuk az ő történetét. Vajon van remény Logan számára, avagy Grace hozhatja el neki az igaz szerelmet?
    Kövessétek a turné állomásokat és ismerjétek meg jobban a könyvet! A játékunk során esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét

  • Ha velünk játszottál első résznél, emlékezhetsz, hogy jelenlegi jégkorongosokról kérdeztünk titeket, most is a jégkorong világában maradunk. Minden állomáson jéghokis kérdéseket találtok,ezekre a Rafflecopter megfelelő mezőiben kell helyesen válaszolnotok.
    Játékra fel!

    Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

    Mióta olimpiai sportág a jégkorong?

    a Rafflecopter giveaway
    https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

  • 06.17. – Insane Life
    06.18. – Angelika blogja
    06.19. – Sorok között
    06.20. – Deszy könyvajánlója
    06.21. – Könyvvilág
    06.22. – Kelly & Lupi olvas
    06.23. – Kristina blogja
    06.24. – CBooks
    06.25. – Dreamworld


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading