Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Éljen! Jön magyarul a Callie, Kayden és a véletlen folytatása!

Újabb szuper hírnek örülhetünk: a Könyvmolyképző Kiadó elárulta egy molyos válaszban, hogy kiadják a Véletlen sorozat harmadik részét 2018-ban, sőt, már a negyedik rész kiadási jogait is megvásárolták. Viszont van egy kis csavar a történetben.

A Könyvmolyképző nagyon okosan az amerikai megjelenési sorrendet veszi figyelembe, hiszen úgy a lehető legteljesebb a történet. Így viszont várnunk kell egy kicsit, mire újra bepillanthatunk Callie és Kayden gondolatai közé. Ugyanis a harmadik részben már mások a főszereplők. Így áll össze a Véletlen sorozat:

Véletlen 1. – Callie, Kayden és a véletlen
Véletlen 2. – Callie, Kayden és a megváltás
Véletlen 3. – The Destiny of Violet & Luke
Véletlen 4. – The Probability of Violet & Luke
Véletlen 5. – The Certainty of Violet & Luke
Véletlen 6. – The Resolution of Callie & Kayden
Véletlen 7. – Seth & Greyson

Ebből is láthatjuk, hogy a soron következő 3. kötetben immáron Callie szobatársa, Violet, és Kayden legjobb barátja, Luke a főhősök, az ő szerelmükről olvashatunk majd három köteten keresztül. A 6. részben lesz ismét Callié és Kaydené a terep, az utolsó, 7. kötet pedig Callie legjobb barátja, Seth, és az ő szerelme, Greyson története.

De azért bízom benne, hogy ez a hír nem veszi el a kedvetek a 3. kötetről, annál is inkább, mert nagyon jó értékeléseket látni a Violet & Luke részekről is. De persze megértem, ha Calliékról olvasnátok, én is nagyon várom már a 6. részt, de legjobban Seth & Greyson történetét 🙂