Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ők lettek az Ahol a folyami rákok énekelnek film főszereplői

Itthon is hatalmas siker volt az Ahol a folyami rákok énekelnek című regény Delia Owenstől. A történetből film készül a Sony stúdió égisze alatt, premier dátum még nincs, de mostanra már azt is tudjuk, hogy kik alakítják a főszereplőket. Íme!

Kya – Daisy Edgar Jones (Normális emberek)

Chase – Harris Dickinson (Sötét elmék)

Tate – Taylor John Smith (Éles tárgyak)

Delia OWens – Ahol a folyami rákok énekelnek

Delia Owens regénye Észak-Karolina ritkán lakott, mocsaras partvidékén játszódik az 1950-es és 60-as években. A történet főhőse a lápvidéken sorsára hagyott kislány, Kya Clark, aki az évek során elszigeteltségében önellátásra rendezkedik be, s alig érintkezik a környékbeliekkel.

Az első szerelem azonban Kya életét is felforgatja: a közeli kisvárosban élő Tate megtanítja olvasni, és ő az, akivel a lány osztozni tud a természet és a költészet szeretetében is. Ám nem Tate az egyetlen, aki érdeklődik a különleges, magának való lány iránt…

Egy rejtélyes gyilkosságot követően a helyi közösség felbolydul, és a gyanú hamarosan a mocsárban magányosan élő „Lápi Lányra” terelődik.

Az Ahol a folyami rákok énekelnek egyszerre fordulatos krimi, érzékeny fejlődésregény, valamint a vadon és az emberi lélek lenyűgöző természetrajza.