Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Te vagy nekem a jelen – Itt egy magyar feliratos trailer Abbi Glines könyvéhez

A Könyvfesztiválra már megjelent Abbi Glines legújabb regénye, a Te vagy nekem a jelen, ami a Sea Breeze sorozat negyedik kötete, de a részek önállóan is olvashatóak.

Az új kötet főszerepében a már jól ismert Preston Drake, a meglehetősen vonzó rosszfiú, akiről kevesen tudják, hogy csak egy dolgot nem engedhet meg magának: hogy szerelmes legyen.

A mai nap folyamán a Dream Válogatás közzétett egy magyar feliratos trailert a könyvből, ami igazából csak egy lassított montázs arról, hogy egy nagyon szexi félpucér srác kiszáll a kocsiból, de közben azért narrál is valamit. Alább megnézhetitek, akárcsak a könyv fülszövegét és borítóját.

* Kíváncsi lettél a könyvre is? Rendeld meg itt kedvezményesen! *

Abbi Glines – Te vagy nekem a jelen

Preston Drake vonzó és megnyerő, ráadásul egy igazi rosszfiú. Nem okoz neki gondot, hogy bármelyik nőt az ujjai köré csavarja, és ezt ki is használja. Tipikusan olyan srác, akitől egy okos lány távol tartja magát. De valóban ez az igazi énje?

Amanda Hardy szíve már egy jó ideje vadul dobog a bátyja haverjáért, Prestonért. De a lány azt kívánja, bárcsak ne remegnének meg a térdei minden egyes alkalommal, amikor meglátja a fiút. Gyűlöli, hogy a szíve őrült iramban kezd verni, valahányszor Preston megereszt felé egy mosolyt. Nem tud ellenállni neki.

Az ismerősök aggódva figyelik az eseményeket. Senki sem akarja, hogy együtt legyenek. Sem Amanda bátyja, Marcus, akinek a házassága lassan menthetetlenné válik, sem Preston haverjai. Túl sokat tudnak a srác sötét oldaláról. Még maga Preston is tudja, hogy nem elég jó a lánynak.

Mindennek ellenére Amanda mégis úgy érzi, több van amögött, amit Preston mutat a világnak, és elhatározza, felfedi, milyen titkok rejtőznek a csábító, kék szemekben – titkok, amelyek megmagyarázhatnák a tetteit. Titkok, amelyeket Amanda talán nem lesz képes megbocsátani. A veszélyes vonzalom nem múlik el, és ezt sem Preston, sem Amanda nem tagadhatja le.