Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Rázós Könyv a mozikban? – Friss hírek érkeztek a Fogoly a sötétben filmről!

Rövid hallgatás után friss hírekkel jelentkezett C.J. Roberts a Fogoly a sötétben filmről. Nem is akármilyenekkel!

A filmet a Helix Media Group vette a szárnyai alá, és jelenleg is tárgyalnak a rendezőkkel, és színész ügynökségekkel. Külön kiemelték, nagyon örülnek, hogy a rajongók lelkesek, igyekeznek a színész javaslatokat is figyelembe venni.

Elindult egy Kickstarter kampány is, hogy segítsék a film pénzügyi munkálatait. A film költségvetése 1 millió euró, aminek a 85 százalékát nemzetközi befektetők állják. Viszont a rajongók segítségére is szükségük van, 150 ezer eurónyira pontosan, ezért Kickstarter kampányt indítottak. Két nap alatt 1.627 eurót dobott össze 17 rajongó. Ez így nagyon sovány, és nincs is rá sok esély, hogy összejöjjön a várt pénz.

Az adakozóknak azért klassz ajándékok járnak, például 20 euróért, azaz ~6 ezer forintért megkaphatjuk HD-ben a filmet, a forgatókönyvet, egy névhez szóló köszönetet a rendezőtől, és egy speciális betekintő videót is még a premier előtt.

Arról nincs még infó, hogy mi történik, ha nem gyűlik össze a megfelelő pénzmennyiség. Reméljük ez nem jelenti a film végét, mint anno Rebecca Donovan adaptációjánál. Korábbi híreket az adaptációról itt olvashatsz! Ebből kiderül, egy színésszel már tárgyaltak is Caleb szerepét illetően.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading