Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Így népszerűsíti az olvasást a Shadowhunters Clary-je!

Emlékszem, amikor először megláttam Katherine McNamarát a képernyőn a The Fosters sorozatban, már ott sem volt szimpatikus, és nagyon nem örültem, amikor Clary lett a Shadowhuntersben. Aztán kábé az évad végére megkedveltem a lányt, igaz, ehhez kellett a közösségi médiában kialakult pozitív kép is róla.

Most pedig, hogy kiderült, McNamara még olvasni is szeret, máris hatalmas a szeretetet. A színésznő is csatlakozott a Magic of Storytelling kampányhoz, amiben hírességek támogatják az olvasást. (Bővebben itt olvashattok erről).

A színésznő elárulta azt is, miként érez az olvasás iránt: „Azért szeretek olvasni, mert olyan sok világba elmenekülhetek, és olyan sok mindent megtanulhatok az életről úgy, hogy nem a sajátomat élem„. Azt hiszem, hasonlót mindannyian éreztünk már!

A véleményét az alábbi kép társaságában osztotta meg, amin a kedvenc könyvei láthatóak. Arról pedig, hogy tényleg szeret olvasni az Instagram oldalán is megbizonyosodhatunk, pár napja ugyanis ezt a képet posztolta, amin szintén olvas. Szerintem nagyon menő, hogy csatlakozott a kampányhoz, és népszerűsíti az olvasást is. Csak így tovább!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading