Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Spencer: Itt az első előzetes Kristen Stewart Diana hercegnős filmjéhez

Amikor kiderült, hogy Pablo Larraín Spencer c. filmjében a Twilight egykori sztárja, Kristen Stewart alakítja majd Diana hercegnőt, sokan kiakadtak a castingon. Aztán jöttek az első képek, és külsőségekben szinte teljesen hasonlít Stewart a Szívek hercegnőjére.

Ma megkaptuk az első előzetest is, ami a történetről ugyan nem árul el sokat, de Diana kétségbeesését és félelmét Stewart tűpontosan megjeleníti, legalábbis, szerintem erős jeleneteket válogattak össze.

A film arra az időszakra fog koncentrálni, amikor a házasságkötése előtt Diana majdnem felbontotta a királyi paktumot és ki akart hátrálni az esküvőtől. (Akkoriban már erősen sejtette, hogy Charles a mostani feleségével, Camillával csalja őt) A film alapjául több könyv és elbeszélés fog szolgálni.

A tervezett premier 2021. november 5., és nem véltelen az időzítés, az Oscar-esélyes filmeket szokták ilyenkor bemutatni. Persze a dátumot érdemes óvatosan kezelni, hiszen egyre durvább a delta variáns, így a vírushelyzet miatt nehéz ma már egy film premierdátumát is kőbe vésni.