Home Képregény adaptációk Robert Pattinson Batmanről mesélt – Úgy tűnik ez az álomszerepe

Robert Pattinson Batmanről mesélt – Úgy tűnik ez az álomszerepe

Nemrég derült ki, hogy Ben Affleck után ezúttal Robert Pattinson lesz Batman. A hírre elég sokan kiakadtak, hiszen Pattinsont még mindig az Alkonyattal azonosítják, holott azóta szándékosan szinte csak független filmekben szerepelt – méghozzá nagy sikerrel.

Egy interjúban szóba került, hogy mit szól Pattinson a negatív felhangokhoz: “Nem lett annyira kegyetlen, mint ahogy számítottam rá. Még jobb is, ha hátrányból indulok, mert úgy nincsenek elvárások felém” – fogalmazta meg Pattinson.

Elárulta azt is, hogy már azóta izgatja őt Batman karaktere, hogy meghallotta, Matt Reeves újra akarja definiálni a denevérembert, és a fiatal éveire koncentrálna. Pattinson már akkor személyes találkozót kért Mattől, amikor ő még csak a forgatókönyvön dolgozott.

Pattinson elmesélte azt is, hogy félelmei voltak, amikor kiderült, hogy ő is esélyes Batman szerepére, mert tartott tőle, hogy emiatt esetleg nem kapja meg a szereőet. de most baromira örül, hogy ő játszhatja el az ikonikus karaktert.

És milyen érzés a jelmezbe bújni? “Azonnal erősnek érzed magadat benne. Egészen megdöbbentő“. Ami engem illet, kíváncsian várom a filmet. Az eddigieket nem láttam, de Pattinson miatt az újnak biztos esélyt adok.