Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ajándékba adlak – 12 szerelmes ünnepi történet igazi sztáríróktól!

A Libri Kiadó csodás meglepetést hoz el nekünk ősszel! Az Anna és a francia csók szerzője, Stephanie Perkins két novellás kötetet is szerkesztett, az egyikben téli romantikus történetek, a másikban pedig nyáriak találhatóak.

ajendakba-adlak-eredeti

Itthon a téli debütál először, és reméljük, jön a nyári is! 🙂 Az Ajándékba adlak 12 szerelmes, romantikus történetet mesél el, a novellákat igazi sztárírók jegyzik!

A kötetben többek között Holly Black (Magisztérium), Gayle Forman (Itt voltam), Jenny Han (A fiúknak, akiket valaha szerettem), David Levithan (Egy másik nap), Rainbow Rowell (Eleanor és Park), Kiersten White (Paranormalcy – Természetfeletti) és Laini Taylor (Csókra várva) írásaival találkozhatunk!

A nagyszerű regény itthon 2016. október 30-án jelenik meg, ide kattintva -20% kedvezménnyel elő is rendelhető. Alább megnézhetitek a magyar kiadáshoz készült borítót, és a fülszöveget is!


ajendakba-adlakEz az ünnep más lesz, mint a többi!
Az Ajándékba adlak néhol torokszorító, máshol humoros történetei hagyományos ünnepeket örökítenek meg, de korántsem hagyományos szereplőkkel és helyzetekkel.
David Levithan, többek között az Egy másik nap világhírű szerzője, egy eszeveszett karácsonyról ír, amelyben egy srác Mikulásnak öltözve próbálja meglepni barátja kishúgát. A félreértések és bonyodalmak elkerülhetetlenek, de mit szól majd a család, ha kiderül, hogy a Mikulás idén valójában szerelmet vallani jött?
Gayle Forman, aki az Itt voltam című regénnyel szerzett több millió rajongót, Sophie és Russell világába enged bepillantást, ahol a kívülállás erény is lehet, és egy apró csoda akár szerelmet is hozhat az iskola falai közé.
Noel súlyosan allergiás a diófélékre, Mags majdnem a biztos halálból hozza vissza. Minden évben együtt ünneplik a szilvesztert, de vajon van-e a más a barátságon túl is a számukra? Rainbow Rowell, az Eleanor és Park és a Fangirl népszerű írója négy varázsos éjszaka történetét meséli el.
Ráadásnak pedig egy-egy felejthetetlen ünnepi történetet kapunk Holly Black, Ally Carter, Jenny Han, Kelly Link, Myra McEntire, Matt de la Pena, Stephanie Perkins, Laini Taylor és Kiersten White sztárszerzők tollából.